STREVEN NAAR MAXIMALE RESULTATEN?

Speciale BIYOMA® kits met supplementen – voor de immuniteit, gezondheid, man, vrouw, en iedereen daartussen. Maximale effecten aan de meest voordelige prijs! Abonneer je op de BIYOMA®-nieuwsbrief voor meer informatie over onze BIYOMA®-producten en ontvang 10% extra korting op je eerste bestelling.

Nathan

Niet altijd kunnen we voor een volledig voedingspatroon zorgen, daarom is BIYOMA de beste keuze voor alles waar je lichaam een tekort aan heeft. Vooral wanneer we over de verschillende vitaminen of mineralen spreken. Ik kan met plezier zeggen dat ik me veel beter voel tijdens het gebruik van deze supplementen. Iedereen moet datgene vinden dat het beste bij hem past, in mijn geval is dat de Male complex. Deze heeft wonderen gedaan. Dat is de reden dat ik het zeker zou aanraden aan mensen die voor zichzelf willen zorgen, dit is niet slechts een vorm van “reclame”.

Liège, België
- biyoma male testimonial

Léa

Ik heb de BIYOMA supplementen ontdekt net wanneer ze het meest noodzakelijk waren, namelijk bij aanvang van het koudste seizoen. In deze koude periode hecht je het meeste belang aan je gezondheid. Tijdens de koude maanden versterk ik mijn lichaam met Immunity complex. Dankzij de colostrum en de andere actieve componenten krijgt mijn immuniteit een “boost”. Smart complex is ook een topper, dankzij de volledige groep B vitaminen, curcuma en medicinale paddenstoelen. Voor mijn moeder heb ik de Calm complex cadeau gedaan, om haar slaap te verbeteren. BIYOMA is zeker een aanrader, iedereen vindt iets voor zichzelf. Het is de moeite waard om het een kans te geven.

Leuven, België
- biyoma sleep testimonial

Emma

Zorgen voor je gezondheid klinkt vanzelfsprekend, toch vergeten we het vaak. Voor elke vrouw zijn er aantal belangrijke dingen zoals: mooi haar, een schitterende huid en gezonde nagels. Met BIYOMA Beauty complex kan ik alles, met behulp van één capsule per dag, onderhouden. Dankzij de unieke formule van Beauty complex is het nog nooit zo gemakkelijk geweest. Hyaluronzuur, collageen, biotine en een volledige groep vitaminen die zelfs tijdens de seizoensveranderingen mijn huid niet laten uitdrogen en continu alles onderhouden.

Antwerpen, België
- biyoma beauty testimonial 1

Arthur

Een paar weken had nog redelijk wat pijn in mijn gewrichten, zeker na een intensieve training in de fitness. Gelukkig heb ik Magnesiumolie van BIYOMA ontdekt, na een paar minuten na het gebruik, voelde ik al redelijk wat verlichting. Na een paar dagen gebruik, besefte ik dat dit product letterlijk een wonder is. Een aanraden aan elke actieve mens en zeker aan iedereen die last van gewrichten heeft.

Ghent, België
- biyoma thornado testimonial

Camille

Elke vrouw zoekt een perfecte balans tussen gezond en lekker, toch lukt het soms wat minder. Tijdens de mindere dagen wanneer mijn vertering het begint te begeven gebruik ik smart complex samen met chlorella, deze combinatie doet wonders – letterlijk. Na het gebruik van deze supplementen als een “probleem oplosser” begon ik ze toch dagelijks in te nemen voor mijn maaltijd, sindsdien heb ik dus deze problemen gewoon niet meer.

Bruges, België
- biyoma smart testimonial

ONZE IDEEËN, WAARDEN EN DOELEN

perfection

Effect

Echte producten zorgen voor echte resultaten. Onze BIYOMA®-voedingssupplementen zijn ontworpen om jouw dagelijkse leven makkelijker te maken. We selecteerden nauwkeurig de meest doeltreffende ingrediënten voor elk product. Zo versterken en verzorgen onze supplementen je lichaam en geest.
De resultaten? Die spreken voor zich.

excellence

Innovatie

We stellen onze unieke en geavanceerde formules zelf samen. We laten ons daarin adviseren door artsen, experten en apothekers. Voor de productie gebruiken we enkel componenten en productietechnologieën van de hoogste kwaliteit.  Zo weten we zeker dat al onze producten effectief, veilig, betaalbaar, origineel en kwalitatief zijn.

balance

Verantwoordelijkheid

We houden ons aan de strengste normen op het gebied van productie, hygiëne, bedrijfsethiek en klantenservice. We werken samen met vrienden en partners over heel Europa om de hoogste kwaliteit op alle vlakken te garanderen. Word vandaag nog lid van de BIYOMA® familie!

competitive

Wetenschap

We ontwikkelen onze BIYOMA®-producten op basis van uitgebreid onderzoek en aanbevelingen van artsen en apothekers. Om onze producten samen te stellen werken we nauw samen met experts binnen ons vakgebied in binnen- en buitenland. Zo creëren we uitsluitend producten waar we trots op mogen zijn!

bio-spirulina-biyoma-500
brain-pro-biyoma-500
immunity-stack-box-set-biyoma-500
magnesium-oil-spray-biyoma-500
male-stack-box-set-biyoma-500
mushroom-complex-biyoma-500