Over BIYOMA®

Vanaf de eerste dag dat BIYOMA® is ontstaan, is ons doel om de innovatieve, wetenschappelijk onderbouwde voedingssupplementen van PREMIUM kwaliteit te creëren, een gezonde levensstijl te promoten en u te inspireren voor positieve veranderingen!

www.biyoma.be is de officiële e-shop van BIYOMA® voedingssupplementen in België waar u onze innovatieve voedingssupplementen van topkwaliteit online kunt kopen.

In ons werk, onze doelen zijn altijd gebaseerd op het onderzoek, jarenlange ervaring van partners en ons team bij het creëren van een evenwichtige levensstijl en een succesvolle praktijk hiervan, uw feedback en steun spreken voor zich en we zijn er enorm dankbaar voor! ❤️

Dankzij nieuwsgierigheid, doorzettingsvermogen en nobele doelen kunnen we zo snel vooruitgaan en constant verbaasd staan over onze prestaties!

Over ons - biyoma visai seimai 2

ONZE IDEEËN, WAARDEN EN DOELEN

perfection

Effect

Echte producten zorgen voor echte resultaten. Elk van onze nauwkeurig geselecteerde BIYOMA®-voedingssupplementen zijn ontworpen om uw dagelijks leven makkelijker te maken, uw lichaam te versterken en te verzorgen. De resultaten spreken voor zich.

excellence

Innovatie

We creëren alleen unieke en geavanceerde formules, we gebruiken alleen componenten en productietechnologieën van de hoogste kwaliteit. Daarom weten we dat al onze producten effectief, veilig, betaalbaar, origineel en van hoge kwaliteit zijn.

balance

Verantwoordelijkheid

We houden ons alleen aan de hoogste normen op het gebied van productie, hygiëne, bedrijfsethiek en klantenservice. We hebben veel betrouwbare vrienden en partners in België en Europa die ons aanbevelen, steunen en met ons samenwerken. Word vandaag nog “lid van de BIYOMA familie”!

competitive

Wetenschap

BIYOMA®-producten zijn gebaseerd op onderzoeken en aanbevelingen van artsen en apothekers. We werken nauw samen met experts en partners in ons vakgebied in het binnen- en het buitenland om nieuwe producten te ontwikkelen. We hebben iets om trots op te zijn!

Over ons - biyoma maisto papildai 1 e1624466764732

Voedingssupplementen voor het hele gezin

We werken voortdurend samen met professionals op het gebied van medische, gezondheids- en voedings-supplementen in België, de landen van de Europese Unie en de VS.

Tegenwoordig voldoen onze producten aan de hoogste normen voor de productie van voedingssupplementen in de Europese Unie – H.A.C.C.P / GMP / GHP / ISO22000.

Al onze producten zijn uniek, gemaakt volgens speciale recepten, goedgekeurd door experts, met behulp van de hoogste kwaliteit grondstoffen en technologieën.

2019 we hebben zelfs twee gouden medailles gewonnen voor innovatieve en originele producten die in EU zijn ontworpen en geproduceerd.

Na een succesvolle start in Litouwen hebben we het internationale merk BIYOMA® gecreëerd, waarmee we vol vertrouwen buitenlandse markten betreden en streven naar nieuwe overwinningen, samen groeien, samen verbeteren!

Dank aan iedereen die ons steunt, onze producten kiest en resultaten deelt, vrienden aanbeveelt – het inspireert ons om niet te stoppen en ons verder te ontwikkelen – we hebben nog steeds veel niet-gerealiseerde ideeën en dromen, dus volg ons, abonneer je op de nieuwsbrief, neem contact met ons op als je wilt de producten proberen – we zullen je graag te woord staan, onze support is er voor je!