Over BIYOMA®

We richtten BIYOMA® op met als doel mensen te inspireren tot positieve en weldoordachte veranderingen. Op die manier willen wij bijdragen aan een evenwichtige levensstijl, en meewerken aan een gezondere wereld voor iedereen.

Hiertoe ontwikkelen en creëren we onze voedingssupplementen. Innovatief, wetenschappelijk onderbouwd, en van de hoogst mogelijke kwaliteit.

www.biyoma.be is de officiële e-shop van BIYOMA® België. Hier koop je onze innovatieve voedingssupplementen van topkwaliteit online.

Nieuwsgierigheid, doorzettingsvermogen en – al zeggen we het zelf – nobele doelen maken dat we zo snel vooruit blijven gaan. We verbazen onszelf (en jou hopelijk ook!) keer op keer met wat we bereiken. En daar gaan we graag mee verder.

Jullie feedback en steun brengen ons verder op weg. Jullie inspireren ons om verder te gaan, ons verder te ontwikkelen en onze dromen na te blijven jagen. En daarvoor zijn we enorm dankbaar!

❤️

Benieuwd naar wat er achter de schermen gebeurt, en wat BIYOMA® in petto heeft? Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!
Heb je vragen over de producten, of wil je ze graag uitproberen? Twijfel dan niet om contact op te nemen. Ons support team staat voor je klaar.

Over ons - biyoma visai seimai 2

ONZE IDEEËN, WAARDEN EN DOELEN

perfection

Effect

Echte producten zorgen voor echte resultaten. Onze BIYOMA®-voedingssupplementen zijn ontworpen om jouw dagelijkse leven makkelijker te maken. We selecteerden nauwkeurig de meest doeltreffende ingrediënten voor elk product. Zo versterken en verzorgen onze supplementen je lichaam en geest. De resultaten? Die spreken voor zich.

excellence

Innovatie

We stellen onze unieke en geavanceerde formules zelf samen. We laten ons daarin adviseren door artsen, experten en apothekers. Voor de productie gebruiken we enkel componenten en productietechnologieën van de hoogste kwaliteit.  Zo weten we zeker dat al onze producten effectief, veilig, betaalbaar, origineel en kwalitatief zijn.

balance

Verantwoordelijkheid

We houden ons aan de strengste normen op het gebied van productie, hygiëne, bedrijfsethiek en klantenservice. We werken samen met vrienden en partners over heel Europa om de hoogste kwaliteit op alle vlakken te garanderen. Word vandaag nog lid van de BIYOMA® familie!

competitive

Wetenschap

We ontwikkelen onze BIYOMA®-producten op basis van uitgebreid onderzoek en aanbevelingen van artsen en apothekers. Om onze producten samen te stellen werken we nauw samen met experts binnen ons vakgebied in binnen- en buitenland. Zo creëren we uitsluitend producten waar we trots op mogen zijn.

Over ons - biyoma maisto papildai 1 e1624466764732

Voedingssupplementen om 'u' tegen te zeggen

We werken voortdurend samen met professionals op het gebied van medische, gezondheids- en voedingssupplementen. Niet alleen in België, maar in heel Europa en de Verenigde Staten.

We mogen dan ook met trost zeggen dat al onze producten voldoen aan de hoogste Europese normen voor de productie van voedingssupplementen – H.A.C.C.P / GMP / GHP / ISO22000.

Onze producten zijn uniek. Ze worden samengesteld volgens onze eigen recepten die werden goedgekeurd door experts. Om onze voedingssupplementen te produceren gebruiken we bovendien enkel ingrediënten en productietechnologieën van de hoogste kwaliteit.

Dankzij onze inspanningen wonnen we in 2019 twee gouden medailles voor innovatieve, originele en volledig Europese producten.

Na een succesvolle start in Litouwen creëerden we BIYOMA®, nu een internationaal merk waarmee we vol vertrouwen de buitenlandse markt kunnen betreden. Onderweg blijven we streven naar nieuwe overwinningen en groeikansen. Zo blijven we onszelf én onze producten continu verbeteren!